Om smart beskyttelse i VPN

Smart beskyttelse teknologi tilbyder at slå en sikker forbindelse til, når du opretter forbindelse til internettet via et usikret Wi-Fi netværk eller åbner websteder og apps, hvor du kan indtaste fortrolige data.

Når du f.eks. åbner et websted fra kategorien Bank, beder appen dig om at aktivere en sikker forbindelse, så du kan udføre finansielle operationer sikkert.

Du kan konfigurere regler for automatisk at aktivere en sikker forbindelse til netværk, websteder og apps, du ofte bruger.

Du skal slå tilgængelighed til for Kaspersky-appen for at bruge denne funktion.

Sådan slår du tilgængelighed til

Hvis der ikke er nogen internetforbindelse i et usikret Wi-Fi-netværk, vil en sikker forbindelse ikke blive aktiveret automatisk, eller appen vil ikke tilbyde at aktivere en sikker forbindelse. Appen meddeler dig, at der ikke er internetforbindelse i det usikre wi-fi-netværk.

Tillad Kaspersky-appen at sende dig notifikationer. Ellers kan appen ikke advare dig og tilbyde at oprette en sikker forbindelse. For information om konfiguration af meddelelser henvises der til din OS-dokumentation.

I Android 9-14 anmoder appen om tilladelse til at få adgang til din enheds placering for at finde oplysninger om Wi-Fi-netværket (SSID og BSSID). Appen bruger disse oplysninger til at tjekke Wi-Fi-netværk og aktivere VPN, bestemme dit W-Fi-netværk derhjemme og give dig besked om tilsluttede enheder. Appen bruger ikke de modtagne oplysninger til at spore enhedens placering.

Sikker forbindelse og Smart home-overvågning ikke virke efter hensigten uden tilladelse til at tilgå din placering.

Kaspersky-appen har ikke adgang til GPS-data og overvåger ikke dit faktiske opholdssted. Tilladelse kræves kun for at få oplysninger om Wi-Fi-netværket (SSID, BSSID).

For at give appen adgang til enhedens placering skal du sikre dig, at brugen af placering på din enhed er tændt og derefter give adgang til placering – især for Kaspersky-appen. På visse enheder skal du manuelt give tilladelser.